Pakket: SYSTEM

Noodzakelijke updates van uw WordPress website, template, plugins en regelmatige back-ups.

Professioneel onderhoud aan je WordPress website via ons ‘System-pakket’ zorgt voor een snellere, en bovenal veiligere website. Het laten uitvoeren van WordPress onderhoud en thema & plugin updates zijn van essentieel belang voor een optimaal functionerende WordPress website. WordPress upgrades en plugin updates volgen elkaar namelijk in razend tempo op.

En vanwege de populariteit van WordPress, is het ook regelmatig doelwit van kwaadwillende die via een verouderde WordPress website spam willen verspreiden, of erger, je website willen hacken. Wij nemen graag je WordPress onderhoud uit handen via ons zeer voordelige ‘System-pakket’.

Bring-it-on! zorgt dus met de nodige regelmaat voor updates. Tevens backuppen wij uw site voor iedere update en testen hem direct na de update voor eventuele problemen die onderzocht en opgelost moeten worden. Dit pakket geeft u de zekerheid dat uw website veilig, up-to-date en volledig functioneel is én blijft.

In dit ‘System-pakket’ zitten de volgende onderdelen:

Prijzen per maand
 • Maandelijkse backup
  € 25,-
 • Wekelijkse backup
  € 29,-
 • Dagelijkse backup
  € 34,-
Prijzen per jaar
 • Maandelijkse backup
  € 280,-
 • Wekelijkse backup
  € 290,-
 • Dagelijkse backup
  € 345,-

Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.​

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan
hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.