Pakket: SUPPORT

Ondersteuning en training met betrekking tot de werking en functionaliteit van uw WordPress website.

WordPress maakt het mogelijk om zonder enige technische kennis een professionele website met diverse functionaliteiten op te zetten. Tegenwoordig kun je bijna ieder type website in WordPress bouwen, van blog tot business website, tot het bouwen van een webshop. WordPress is niet voor niets het meest gebruikte en gewaardeerde Content Management Systeem (CMS) ter wereld.

WordPress kent vele toepassingsmogelijkheden en kan volledig naar wens worden geconfigureerd. Om alle voor jouw website belangrijke mogelijkheden van WordPress te gebruiken kun je een WordPress training volgen bij Bring-it-on!

Met een WordPress training van Bring-it-on! vergroot je je kennis, zodat je in staat bent om zelf professionele websites in WordPress te bouwen én te onderhouden.

Prijzen WordPress training
  • Hele dag

    Basis training ± 8 uur (voorkennis niet noodzakelijk.) Deze training is voor één persoon via video-verbinding. Meerdere personen: prijs op aanvraag.

    € 680,-
  • Halve dag

    Basis training ± 4 uur (voorkennis niet noodzakelijk.) Deze training is voor één persoon via video-verbinding. Meerdere personen: prijs op aanvraag.

    € 340,-

Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.​

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan
hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.