Pakket: SPEED-UP

Uw WordPress website sneller maken zorgt voor een betere conversie en gebruikservaring bij uw bezoekers.

Vast staat het belang van een snel ladende website. Dit is altijd zo geweest, en zal altijd zo blijven. Waarom? Eigenlijk heel simpel: gebruikerservaring. Internetgebruikers hebben weinig geduld: ze willen gemiddeld slechts 3 seconden wachten tot een webpagina’s helemaal geladen is. Een trage website zorgt ervoor dat veel bezoekers weggaan, wat zorgt voor minder conversie en een minder succesvolle website.

Google waardeert snelle websites beter
Indirect zorgt een betere gebruikerservaring ervoor dat Google uw website beter gaat waarderen en hoger gaat ranken in de zoekresultaten. Google hanteert immers als vuistregel dat gebruikersgemak boven alles gaat, en dat gebruiksvriendelijke websites beter zullen worden gepositioneerd in de zoekresultaten. Google vermeldt dit zelfs in de Google Webmaster Guidelines.

Met de sterke opkomst van mobiele devices is het nog belangrijker geworden dat uw website snel laadt. Dit komt doordat mobiele gebruikers vaak gebruik maken van 3G- of 4G-netwerken, die minder snel zijn. Samen met tragere webbrowsers zorgt dit voor langere laadtijden van webpagina’s. Nog meer reden om uw website sneller te maken dus. Maar hoe krijgt u dit voor elkaar?

WordPress-website sneller maken in 3 stappen
Bij Bring-it-on! werken we al lange tijd voor een groot aantal projecten met WordPress-websites. Het grote gebruiksgemak van WordPress en de enorme verscheidenheid aan plugins en add-ons zorgen ervoor dat meer dan 35% van alle websites wereldwijd inmiddels draait op dit populaire platform.

Het gevaar van al deze prachtige functionaliteiten is dat ze niet altijd compatibel met elkaar zijn, en dat WordPress zelf en de plugins niet gebouwd zijn voor optimale performance. Het is daarom sterk aan te raden om de website goed te analyseren op snelheid, en vervolgens te optimaliseren.

Een optimalisatietraject bestaat uit drie hoofdstappen:

Hiernaast is het nuttig om naar de webhostingomgeving te kijken. Ook hier kan grote winst worden behaald. Het overstappen van host kan echter gepaard gaan met een investering van tijd en moeite. Het is daarom essentieel om per website hiervan een kosten-batenanalyse te maken.
Prijzen
  • Eénmalig
    € 475,-
  • Per jaar (plugins)
    € 60,-

Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.​

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan
hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.