Pakket: SOCIAL

Uw social Media kanalen voorzien wij van input. Hoe meer we posten, hoe meer uw klanten u kunnen vinden!

Bring-it-on! wil uw publicitaire werkzaamheden omtrent uw bedrijf en/of product(en) uit handen nemen. Wij zorgen in overleg met u (of één van uw medewerkers) dat uw nieuws-berichten wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks aangeleverd worden bij uw social-media kanalen. Met regelmaat, welke wij van te voren met u hebben bepaald, nemen wij contact op met u of een andere medewerker en nemen de nieuws-items met u door middels een klein interview en vragen u tevens om een reeds aanwezige foto welke bij het artikel geplaatst kan worden. Heeft u géén foto(s)? Ook daar kunnen wij u mee van dienst zij en kunnen wij desgewenst op elke locatie een foto maken.

Content
Aan de hand van het interview schrijven wij het bericht, welke wij met u terugkoppelen. Na eventuele correcties zorgen wij verder voor verzending. Tevens is er een mogelijkheid om het verstuurde bericht, ook als nieuwsbericht op uw website door ons te laten plaatsen.

E-mailmarketing
Binnen deze service bieden wij u ook om uw digitale nieuwsbrieven te verzorgen. eigenlijk op de dezelfde basis als die van de social-media. In een eerder bepaalde frequentie zorgen wij in overleg met u voor de content en foto’s en versturen uw e-mail nieuwsbrieven via een professionele derde partij naar uw relaties. Uiteraard met de daarvoor geldende opt-in en opt-out voorwaarden. Volledig met analyses en koppeling naar uw social-media kanalen.

Kosten
Een vaste prijs is in deze niet te noemen. Maar nadat wij het een en ander met u hebben besproken is er door ons een nauwkeurig kostenoverzicht te leveren. Transparant en zonder verrassingen!

Meer weten?
Een vrijblijvende en informatieve afspraak is zo gemaakt.

Prijzen
  • Op aanvraag

Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.​

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan
hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.