Pakket: CONTENT

Regelmatig contentonderhoud van uw WordPress website wanneer u er zelf niet aan toe komt.

Regelmatig contentonderhoud van uw WordPress website wanneer u er zelf niet aan toe komt.Onderhoud van content (tekst, foto’s, prijzen, nieuws e.d.) en aanpassingen van uw website middels voordelig en vooraf ingekochte ‘Content onderhoudsuren’ met kortingen tot wel 25%.

Bring-it-on! biedt u de mogelijkheid om tegen een goedkoper uurtarief werkzaamheden te laten verrichten aan uw website door ‘Content onderhoudsuren’ vooraf tegen een lager tarief in te kopen. Wij doen snel en efficiënt die veranderingen waar u niet aan toe komt.

‘Content onderhoudsuren’ kunnen voor allerlei werkzaamheden worden ingezet m.b.t. uw website: het updaten van teksten, fotos, prijzen of nieuws-items. Aanpassingen en aanvullingen; installatie van extra modules, plugins; aanpassingen aan templates etc. Extra aan te schaffen plug-ins of een andere template e.d. worden apart in rekening gebracht en eerst aan u geoffreerd.

Voorwaarden
Voor vooraf ingekochte ‘Content onderhoudsuren’ gelden de volgende voorwaarden:

Prijzen
Hieronder ziet u overzichtelijk het aantal in te kopen uren met daar achter de bijbehorende korting.
 • 4 uur (220,-) -10% =
  € 198,-
 • 8 uur (440,-) -15% =
  € 374,-
 • 16 uur (880,-) -20% =
  € 704,-
 • 20 uur (1100,-) -25% =
  € 825,-

Op al onze werkzaamheden en aanbiedingen zijn onze Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.​

Voor meer informatie: Stuur een e-mail aan
hello@bring-it-on.nl of bel 06 131 066 89.